Met veel vreugde presenteert Thuis in Lissabon twee nieuwe producten: de Stadsgids Lissabon en de Eetgids Lissabon. Beiden zijn digitaal toegankelijk in de vorm van audio’s. Luistergidsen dus. In dit artikel vertel ik je hoe de luistergidsen Lissabon tot stand zijn gekomen en waarom je ze zou moeten kopen!

Klik hier om jouw luistergidsen Lissabon te bestellen!

Het idee voor een luistergids over Lissabon

Het idee om een digitale persoonlijke reisgids te maken speelde eigenlijk al in mijn hoofd sinds 2020. Niet iedereen wil of kan persee met een gids op stap, dus hoe leuk zou het zijn om tegen een kleine vergoeding toch een gids bij je te hebben?! Aanvankelijk dachten veel mensen dat het om een tour zou gaan, die je zelf kunt doen met mij door je speakers heen maar nee… tot dusver voel ik daar zelf niet zo heel veel voor. Ik vind dat je Lissabon moet beleven met al je zintuigen en dat het ontbrak aan een manier om op een leuke gezellige manier voorkennis op te doen over de stad waar je heen gaat.

Luisteren op het vliegveld

Mij leek het juist zo leuk om iets te maken waar mensen naar kunnen luisteren terwijl ze hun koffer inpakken of op het vliegveld zitten te wachten. Zelf ben ik altijd heel erg last minute met voorbereidingen. Soms heb ik zelfs helemaal geen tijd om te in te lezen en scrol ik op het vliegveld nog wat blogs af. Daarmee kom je al gauw op die tripadvisor top 10en en andere onpersoonlijke websites. Soms wel handig maar zeker niet altijd betrouwbaar. Gezellig is het ook niet.

Een gids van mens tot mens

Toen ik in het vliegtuig naar Rome zat dacht ik echt; ‘hoe leuk zou het nu zijn als ik een Nederlandse vlotte tante zou horen vertellen over haar stad, de geschiedenis, de mooiste pleinen en lekkerste restaurantjes en gerechten die ik moet gaan proberen’. Het kwartje viel, de luistergidsen over Lissabon moesten er komen! Gewoon van mens tot mens. Dus door mijzelf geschreven en ingesproken. Gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan.

Klik hier om jouw luistergidsen Lissabon te bestellen!

De gekleurde Lissabon gids

De luistergidsen Lissabon zijn dus geen saaie uiteenzettingen van jaartallen en moeilijke straatnamen. Mijn persoonlijkheid komt er best wel een beetje doorheen. En ja, dat kan je leuk vinden of juist niet. Zo niet, dan koop je gewoon een lonely planet ofzo! Maar wie het dus leuk vind om Lissabon door mijn gekleurde bril te zien, heeft aan deze luistergidsen en goede partner.

De voordelen van de Thuis in Lissabon luistergidsen:

  • Je kunt de stadsgids Lissabon en de eetgids Lissabon online beluisteren.
  • Je kunt de luistergidsen downloaden zodat je ze ook offline kunt beluisteren.
  • Je bent hiermee voorbereid op je trip zonder al te veel moeite!
  • Je hebt nu iets leuks, gezelligs en nuttigs om te beluisteren voorafgaand of tijdens je reis naar Lissabon.
  • Ik deel mijn 20 beste restaurant tips met je!

Je kunt de luistergidsen bestellen door op de bestelknop te klikken op de pagina Lissabon Luistergidsen. Je komt dan in de winkelwagen, kunt betalen (ook via iDeal) en krijgt dan direct toegang tot de twee luistergidsen de Lissabon Reisgids en de Lissabon Eetgids.

Heb jij de luistergidsen al besteld? Laat dan hier onder weten wat je ervan vond!

Veel plezier in Lissabon.

Warme groet,
Stephanie

Foto van mij is gemaakt door: Rebelation Avenue