Emigratiebegeleiding

 

Emigreren Is Niet Niks

Er gaat vaak een lange fase aan vooraf van twijfelen, wennen aan het idee, het zeker weten en vervolgens toch weer twijfelen. Het hele geregel kan je afschrikken. Daar komen de goedbedoelde adviezen van je omgeving nog eens bovenop ‘zou je dat nou wel doen?’

Eenmaal het besluit gekomen begint vaak de onrustige tijd waarin veel besluiten genomen moeten worden. En eenmaal de stap gemaakt kan het tegen vallen. Is het een kwestie van het wat tijd geven? Kan ik er iets aan doen? Of was dit toch een verkeerd besluit?

Onderstaand een aantal thema’s die aanbod kunnen komen tijdens de emigratiebegeleiding van Thuis in Lissabon. Ik werk altijd vanuit jouw behoefte. Dus is iets anders van belang, dan focussen we daarop.

 

Rust in je hoofd & lijf

In dit traject leer je hoe je rust in je hoofd en lijf kunt creëren zelfs in tijden van stress. We gaan daarbij altijd uit van de huidige stand van zaken en nemen dat als uitgangspunt. Aankijken wat is, en daarin leren ademen, is de basis. Om vervolgens te kijken naar wat jij nu nodig hebt om de volgende stap te zetten. 

Betere keuzes maken 

De rust zal je helpen betere keuzes te maken gedurende het emigratieproces en/of de inburgeringsfase. Daarnaast leer je in dit traject wat realistisch is en wat niet. Kennis van de buitenlandse cultuur en zelfkennis zijn de twee hoofd ingrediënten om te komen tot goede beslissingen. 

Plannen concretiseren

Mijn grote netwerk en 10 jaar (business)ervaring in Portugal zet ik graag in bij het meedenken met jouw (business) plannen. Ik help met het aanbrengen van focus, uitwerken van het tijdspad en ik ben er om ervoor te zorgen dat je idee aansluit bij waarom je ook alweer wilde emigreren. 

Heimwee & setbacks 

Ik ken het gevoel van heimwee maar al te goed. Ik weet hoe het je lichamelijk ziek kan maken. Ik ben er dan ook graag voor jou (en je gezin) om te kijken wat de beste manier is hiermee om te gaan. Geen heimwee maar wel tegenslagen? Die horen er meestal ook bij. Je bent niet alleen. 

Thuis in Portugal

♥ 6 sessies van 1H00
♥ De prijs is €799 incl btw
♥ Inclusief onbeperkt WhatsApp begeleiding 
♥ Inclusief alle praktische info overzichtelijk in 1 document 
♥ Het traject is ook voor mensen (en kids) met heimwee, aanpassingsmoeilijkheden of emigratiespijt

Wat Ik Voor Jou Wens

Wat ik voor jou wens – en waar ik je bij help – is dat je de kracht en rust in jezelf vind om stappen te nemen die goed zijn voor jou (en je gezin). Los van wat de maatschappij je voorschrijft of anderen van je verwachten. Dit gaat over angsten aankijken, beperkende overtuigingen loslaten en tot de kern komen.

Dit is jouw leven en de enige die je in de weg staat het ten volle te léven ben je zelf.

Veel Gestelde Vragen

Voor wie is deze begeleiding?

Voor mensen die naar Portugal willen emigreren of reeds geëmigreerd zijn. 

Mag mijn partner of kind ook aansluiten tijdens de sessie?

Dat kan. We bespreken van te voren wat er nodig is en voor wie. Gaandeweg schakelen we bij mocht dat nodig zijn. 

 

Ben jij dan coach, ofzo?

Ik ben iemand met ervaring in hetgeen je doormaakt en het vermogen tussen de regels door te lezen om op tafel te krijgen waar het werkelijk om gaat. Ik schep een veilige ruimte, waarin gevoel gevoeld mag worden. Ik voel me geen coach. Zie mij als een mentor – en een rustpunt – die er voor je is in een tijd van grote verandering. Lees hier meer over mij

Waar vinden de sessies plaats?

Via Zoom of bij mij in Vila Nogueira de Azeitao.

 

Kan ik ook in delen betalen? 

Het traject kan niet in delen worden betaald. Je betaald dus vooraf voor alle sessies.  

 

Bied je ook praktische hulp? 

Uiteraard! Voor al je vragen omtrent verzekeringen, inschrijvingen, uitschrijvingen, instanties, vergunningen, contracten, makelaars etc verwijs ik je door naar onze partners. Je krijgt hiervoor een overzicht van instanties, contactpersonen en gegevens zodat je precies weet bij wie je moet zijn om wat te regelen.   

 

Er Is Plek Voor 1 Emigratietraject Per Kwartaal 

contact@thuisinlissabon.nl