De gids

Delen van een thuisgevoel, dat is wat mij drijft.

OVER STEPHANIE
Wat leuk dat je hier bent. Ik woon reeds 10 jaar in Portugal samen met mijn twee kinderen die hier geboren zijn. Thuis in Lissabon richtte ik een aantal jaar geleden op met het idee om mensen op een persoonlijke manier de stad te laten zien. Ik zag namelijk om mij heen dat het stukje persoonlijke aandacht en oprechte interesse nogal eens ontbrak in de toerisme sector. Er gaat niets boven een kopje koffie, pastel de nata en goed gezelschap met Lissabon als decor! Wie weet zie ik je hier of neem je me mee de stad in met de luistergidsen?!

OVER THUIS IN LISSABON
Gaandeweg is Thuis in Lissabon uitgegroeid tot een bedrijf waar niet alleen particulieren terecht kunnen. Ook bedien ik bedrijven die met hun team naar Lissabon komen. Hier komt mijn organisatie en event hosting talent goed van pas.

De kernwaarden van Thuis in Lissabon zijn: vertrouwen, verbinding en verwondering.  

Waarom Thuis in Lissabon?

  • 8 jaar lang ervaring in de toerismebranche
  • Kennis van zowel de Nederlandse- als Portugese taal
  • Persoonlijke ondersteuning en korte lijntjes
  • Nederlandse punctualiteit met Portugese gastvrijheid
  • Betrouwbaarheid als basis

Waar je mij nog meer voor kunt mailen:

1. Ondersteuning bij heimwee. Dit gaat over thuiskomen bij jezelf. Ik ben er voor mensen (en jongeren) die geëmigreerd zijn maar heimwee ervaren. Dit zijn 1-1 online sessies waarbij we opzoek gaan naar de aard van de heimwee en ik leer je hoe ermee om te gaan. Ik doe dit vooral vanuit eigen ervaring en intuïtie, als mens, maar heb er ook soort van voor gestudeerd :).

2. Interieur ontwerp en uitvoering voor expats in Portugal. Samen met een team van experts zorg ik voor interieurontwerp/advies en zo nodig procesbegeleiding als tussenpersoon tussen jullie en lokale vaklieden. Zodat jullie huis in Portugal een thuis wordt! Dit gaat over thuiskomen in de meest fysieke vorm; zorgen dat het thuis klopt zodat jij lekker je ding kunt doen in Portugal.