Thuiskomen in mens zijn

Een boek & podcast voor iedereen die zich wel eens afvraagt; is dit het nou?

OVER HET BOEK
Dit boek is nogal een bevalling. Goede dingen kosten tijd, zei mijn vriendin Ana eens. Het ging destijds over iets heel anders maar het is hier zeker van toepassingen. Al jaren werk ik aan het opschrijven van mijn ontdekkingen tot nu toe als mens hier op deze planeet aarde. Mijn doel is om eind 2024 een uitgever te vinden, help me mij mee door je support te laten blijken en de podcast te liken? Binnenkort vind je hier de links. 

OVER DE PODCAST
In de podcast ‘thuis komen in mens zijn’ bespreek ik thema’s die terugkomen in mijn gelijknamige boek. Eigenlijk zijn het onderwerpen die ons allemaal aangaan: wat betekent het om mens te zijn, hoe gaan we om met moeilijke situaties, wie ben ik, waarom ben ik hier & hoe kan ik gelukkig zijn?