Zooo, de eerste Walk + Wine was heel gezellig en dat vonden de deelneemsters gelukkig ook. We zijn op een aantal verrassende plekjes geweest in Lissabon, mooie uitzichtpunten, een zeer bijzondere shopping mall, groene pleintjes en natuurlijk last but not least: Carinho do Vinho. We hebben heerlijke wijn geproefd en Filip kon ons er alles over vertellen. Ook vertelde Ina, de vrouw van Filip, me hoe ze Carinho do Vinho zijn begonnen. It’s a love story… hoe kan het ook anders :). Vertel ik nog wel een keer.

Dit is wat Linda er over zei:

‘Ik vond het leuk om een tour te doen op de ongedwongen manier zoals jij hem aanbiedt en op plekken te komen die buiten de standaard parcoursen gaan. Als afsluiter zo een leuke wijnproeverij is dan natuurlijk helemaal leuk! Aardige mensen en super lekkere wijnen. Mijn moeder en haar vriendin waren ook erg enthousiast! Nogmaals dank.’

Alles bij elkaar duurde het trouwens wel langer dan ik verwacht had. Goed teken denk ik. Ik had nog maar net op tijd de boot terug, om 21.00. Daarom zou het bijvoorbeeld heel fijn zijn geweest als we konden blijven zitten voor het avondeten bij Carinho do Vinho. Nou, deze tweede editie kan dat. Want we doen ‘m nu op de woensdagavond. En dat is, samen met de donderdag, vrijdag en zaterdag avond, een avond waarop er gekookt wordt door Ina.

Dus… ben je in Lissabon, kom ons dan vergezellen!

Woensdag 12 juli 16.30
Meeting point: Cais do Sodré, aan het plein bij de drie ligbankjes aan het water.
Prijs: €45,00 p.p. inclusief de wijnproeverij met wat hapjes (exclusief diner)
Duur: 4 uur of langer….
Meenemen: flesje water en positieve energie.

Meld je even aan om je plek te garanderen. Mail naar stephanie@thuisinlissabon.nl
Check ook de FB event pagina voor de laatste updates.

See ya in Lisbon,

Stephanie

PS: heb je vragen? Mail naar stephanie@thuisinlissabon.nl Wil je wel ‘walken en winen’ maar kan je niet op deze datum? Laat het me weten, dan prikken we zo mogelijk ook nog een andere datum.

Foto hierboven gemaakt door: Linda Jochems. Bedankt Linda!

Bewaren