thuis in jezelf tour

// thuis in jezelf tour //

Ontdek de kracht van je hoogsensitiviteit.

  • Ben jij, als hooggevoelig mens, moe van (de nasleep van) deze hele crisis? 
  • Heb je zin om er even tussenuit te gaan, in je eentje? 
  • Wil je met mij de rustige plekken in en om Lissabon ontdekken?
  • Om zo weer te landen in je lijf en thuis te komen bij jezelf? 

Wat je in tijden van crisis eigenlijk ziet is dat mensen door verschillende fasen heen gaan. Er is ongeloof, angst, boosheid maar ook acceptatie en uiteindelijk – hopelijk – inzicht. Daartussen ping pongen we wat op en neer met zijn allen. Voor hooggevoelige mensen, zoals jij en ik, kan het dan behoorlijk lastig zijn in je eigen kracht te blijven staan. Vermoeiend is dat. 

Je hoogsensitiviteit als super power. 

Je kunt leren je hoogsensitiviteit te gebruiken als kompas. Jij voelt namelijk veel. Meer dan anderen ben je je ervan bewust wat er om je heen gebeurt. Zowel bij anderen in je directe omgeving als in de rest van de wereld. De gevoelens die dat oproept in jouw zijn altijd richtingaanwijzers. Om deze gevoelens te leren herkennen en gebruiken, daar maken we een begin mee in deze tour. Je leert je hoogsensitiviteit gebruiken. Zo wordt het een superpower i.p.v. een zwakte of last. 

‘Mijn naam is Stephanie, ik ben de oprichtster van Thuis in Lissabon. Inmiddels verricht ik niet alleen gidswerk in deze mooie stad maar neem ik mensen ook mee op reis naar binnen. Thuiskomen bij jezelf, noem ik dat. Ik weet maar al te goed wat het is om je compleet verloren en leeg te voelen. En om niet goed te weten hoe je, als hoog sensitief persoon, in je eigen kracht kunt blijven staan.’

Wat we doen tijdens deze driedelige thuis in jezelf tour:
DEEL 1 Aankomst
DEEL 2 Thuiskomst
DEEL 3 Terugkeer

// Kennismakende stadstour // We spreken af bij je hotel of accommodatie. Vanuit daar neem ik je mee naar een heerlijk rustig uitzicht punt waar we een lekker koffietje of een theetje doen. Zo leren we elkaar kennen. Daarnaast leer je ook de stad beter kennen. Je zult direct ervaren, Lissabon is een warme, vriendelijke en zachte stad die heel makkelijk te omarmen is. Ik geef je leuk tips voor eettentjes, en ik vertel onderweg wat over de geschiedenis. Kortom: deze stadstour is een warm welkom van mij en van Lissabon, voor jou. 

// De reis naar binnen // Deze dag neem ik je mee naar het gebied waar ik woon. Ik neem je mee op een kleine roadtrip door het Arrábida beschermde natuurgebied. Onderweg stoppen we een aantal keer en we lunchen heerlijk aan zee. Ik deel op deze dag drie oefeningen met je: een oefening om te aarden, een oefening om jezelf te beschermen, een oefening om los te komen van de energie van anderen (uit het verleden). 

// De reis terug naar buiten // Dit deel vindt via WhatsApp plaats. Je krijg van mij na afloop: 1. een spraakbericht waarin ik je een laatste persoonlijke gechannelde boodschap mee geef. Iets wat je terug kunt luisteren om jezelf er weer aan te herinneren waar het nu werkelijk om gaat. En 2. een video bel afspraak waarin ik nog even bij je check hoe het is om weer thuis te zijn en hoe het gaat met het toepassen van wat je geleerd hebt. 

Met beide benen op de grond, het vertrouwen terug in jezelf.

Prijs € 477 exclusief btw, vervoer, accommodatie en persoonlijke uitgaven. Deze prijs is inclusief: de privé stadstour, roadtrip vervoer, persoonlijke begeleiding, twee maal snack-pauze, één maal uitgebreide lunch. –> 20% korting voor mensen die op de interesselijst staan.

Wil jij tappen uit mijn kennis en ervaring? Heb je zin om Lissabon, de omgeving én meer van jezelf te leren kennen? 

Meld je dan hier vrijblijvend aan voor de thuis bij jezelf tour – interesselijst. Je krijgt dan meer informatie over: 

  • Accommodaties
  • Programmadetails
  • Aanmelding
  • Betaling (20% korting)
  • Extra optie: fotoshoot

Ik verwelkom je graag! 

Stephanie

Ps: Wanneer je je hier vrijblijvend aanmeld voor de thuis in jezelf tour – interesselijst krijg je alvast een GRATIS ebook en voice recording over PURPOSE cadeau. Een mooie start 🙂 Het verhaal heet ‘Be like me’, said the tree, is in het Engels en gaat over het doel in ons/het leven.

–> De korting van 20% geldt alleen voor mensen die zich aanmelden voor de interesselijst! <–

Ja, ik meld me vrijblijvend aan!

.

.

.

.

* Mocht je geboekt, en betaald hebben, maar gaat je reis niet door wegens corona, dan krijg je de helft van het bedrag terug en plannen we drie soul sessies (t.w.v. €250). Dat is persoonlijke begeleiding via Skype waarbij ik je middels gesprekken en oefeningen help meer ’thuis in jezelf’ te komen.

Foto in cafeetje: Pieter van Lierop Fotografie