thuis in je business tour

// thuis in je business tour //

Herontdek de kracht van jouw unieke missie en vaar de juiste business koers.

  • Ben jij als ondernemer met je neus op de feiten gedrukt deze crisis? 
  • Zijn veranderingen onontkomelijk en in een stroomversnelling gekomen? 
  • Wil je er even helemaal afstand van nemen? 
  • En met meer inzicht en overzicht, nieuwe – de juiste – stappen nemen? 

Als ondernemer weet je maar al te goed dat je een crisis als kans kunt benutten. Maar dat is zo veel makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak worstelen we enorm met keuzes maken omdat we door de bomen het bos niet meer zien. Je bent zo creatief als ondernemer, en juist daardoor is het lastig koers te bepalen. Tegelijkertijd voel je financiële druk. Vermoeiend is dat. 

Deze crisis als voeding voor bedrijfsgroei. 

Het belangrijkste voor een ondernemer tijdens crisis is overzicht te blijven houden en je te (her)verbinden met je visie en missie. Daar gaan we op focussen tijdens deze tour. Ik help je alles in een overzichtelijk plaatje / model te gieten. We gaan terug naar de basis, en vanuit daar vervolgstappen bepalen. 

Mijn naam is Stephanie en ik ben de oprichtster van Thuis in Lissabon. Ik weet wat het is om vanuit een crisis een bedrijf op te bouwen, en draaiende te houden. Mijn (persoonlijke) crisis vond 4 jaar geleden plaats. En bleek de vruchtbare bodem te zijn vanuit waar Thuis in Lissabon gegroeid is tot een bedrijf waar ik mijzelf en mijn twee kinderen van een goed leven kan voorzien.
Wat we doen tijdens deze driedelige thuis in je business tour:
DEEL 1 Aankomst
DEEL 2 Thuiskomst
DEEL 3 Terugkeer

// Kennismakende stadstour // We spreken af bij je hotel of accommodatie en gaan vanuit daar Lissabon en elkaar leren kennen. Ik neem je mee naar een inspirerende plek waar we lekker koffie of thee gaan drinken. Er is tijd om elkaar te leren kennen maar ook om Lissabon te leren kennen. Ik geef je tips over eettentjes en deel leuke wetenswaardigheden over de stad en de Portugese cultuur.

// De reis naar binnen // Deze dag gaan we samen werken aan jouw bedrijf. We zoeken een rustige plek op, waar we met behulp van pen en papier overzicht gaan creëren. Maar voordat we dat doen, neem ik je mee terug naar jouw basis. Jouw kern. Waarom jij doet wat je doet. Hoe kan je deze persoonlijke missie beter verweven in je bedrijf, dat is de vraag die we gaan beantwoorden. En vanuit daar bepalen we welke acties daar voor jou op dit moment bij horen.

// De reis terug naar buiten // Dit deel vindt via WhatsApp plaats. Je krijg van mij 1. een persoonlijk spraakbericht waarin ik je een laatste gechannelde boodschap mee geef. Iets wat je terug kunt luisteren om jezelf er weer aan te herinneren waar het nou echt om gaat voor jou. En 2. een video bel afspraak waarin ik nog even bij je check hoe het is om weer thuis te zijn en hoe het gaat met het toepassen van de acties.

Overzicht, inzicht en concrete actie vanuit rust.

We houden het simpel.

Prijs € 477 exclusief btw, vervoer, overnachtingen en persoonlijke uitgaven. Inclusief privé stadstour, persoonlijke begeleiding, twee maal snack pauze, één maal uitgebreide lunch. –> 20% korting voor mensen die op de interesselijst staan.

Wil jij tappen uit mijn kennis en ervaring? Heb je zin om in Lissabon aan je bedrijf te werken? Wil je meer weten over de inhoud van het programma?

Meld je dan hier vrijblijvend aan bij de thuis in je business – interesselijst. Je krijgt dan meer informatie over: 

  • Accommodaties
  • Programmadetails
  • Aanmelding
  • Betaling (20% korting)
  • Extra optie: business fotoshoot in Lissabon

Ik verwelkom je graag! 

Stephanie

Ps: Wanneer je je hier vrijblijvend aanmeld voor de thuis in je business tour – interesselijst krijg je alvast een GRATIS ebook en voice recording over PURPOSE cadeau. Een mooie start 🙂

–> De korting van 20% geldt alleen voor mensen die zich aanmelden voor de interesselijst! <–

Ja, ik meld me vrijblijvend aan!

.

.

.

.

.

.

* Mocht je geboekt, en betaald hebben, maar gaat je reis niet door wegens corona, dan krijg je de helft van het bedrag terug en plannen we drie soul sessies (t.w.v. €250). Dat is persoonlijke begeleiding via Skype waarbij ik je middels gesprekken en oefeningen help meer ’thuis in je business’ te komen.

Coverfoto: Erik Wardekker Fotografie