Teambuilding

 

Teambuilding Voor Bewust Leiderschap

De Teambuilding van Thuis in Lissabon is gericht op bewustzijnsverhoging van de deelnemers. Want wie verbonden is met zijn kern, het onveranderlijke centrum, is in staat tot de hoogst mogelijke prestaties. Dit gaat over het nieuwe leiderschap anno 2022.

Het Thuis in je Team traject is er voor bedrijven en teamleiders met een langetermijnvisie, hart voor de zaak & voor de mensen die het samen moeten waarmaken. De winst: zuiverdere communicatie, meer vertrouwen & verbinding en daarvoor betere prestaties.

Communicatie

Eerlijkere communicatie zonder verborgen agenda’s. Helderheid. Je minder snel persoonlijk aangevallen voelen. Begrip voor de ander en ruimte voor verschillen. Misschien zelfs nieuwsgierigheid naar verschillen. Geen roze olifanten meer in de kamer. Weten waar je aan toe bent. Authentiek spreken en empathisch luisteren. 

Vertrouwen

Wanneer meer mensen doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen kan vertrouwen groeien. En met dat groeiende vertrouwen, groeien ook de verantwoordelijkheden, het (werk)plezier én de vrijheiden.

  • Meer vertrouwen is minder controle.
  • Meer vertrouwen is minder angst.
  • Meer vertrouwen is minder verspilling. 

Verbinding

Mensen willen niets liever dan zich verbonden voelen met iets wat of iemand die er voor hen toe doet. Wanneer je deelnemers dat weer kunt laten voelen, doen ze harder hun best en gaat datgene wat er moet gebeuren ook moeitelozer. Gevolgen: minder verzuim, meer succes.   

De methode

We Speak

We Speak is een methode waarbij de deelnemers middels 4 vragen uitgenodigd worden te komen tot de kern en uit te spreken wat ze daar aantreffen, al dan niet gerelateerd aan een bepaald onderwerp of actuele situatie. De meetings waarin de deelnemers dit proces doorlopen zijn gestructureerd en getimed. De eerste vragen zijn naar binnen gericht: bewustzijn verruiming. De laatste naar buiten: actie. We Speak staat voor duurzame verandering van binnen uit. 

De Locatie

Thuis in je Team teambuilding kan zowel plaatsvinden in Portugal als in Nederland. Het proces bestrijkt drie fasen. De voorbereiding en implementatie vinden meestal op afstand via Zoom plaats. De sessies waar het om draait vinden zo mogelijk live in Portugal plaats. Tussen de wijngaarden en met een beetje mazzel onder de Portugese zon. Net onder Lissabon. 

Thuis in je Team

♥ Teambuilding traject voor kleine tot middelgrote teams.
♥ Voor leiders en werkgevers met een lange termijn visie.
♥ Die geloven in bewustzijnsverhoging van hun mensen als voorwaarde voor duurzame business groei.
♥ Vanaf €499 ex btw p.p. (exclusief reis en verblijfskosten)

“Hier komen straks de eerste reviews.”

Stephanie

Neem Contact Op Voor Meer Informatie

contact@thuisinlissabon.nl