Corporate events & maatwerk

Opzoek naar een lokale partner met betrouwbare contacten? Iemand die kan meedenken met het programma als ook de begeleiding kan verzorgen? Zodat jullie groepsreis tot in de puntjes geregeld is en je zelf ook ontspannen kunt genieten van de trip? Schakel ons in! 

Vrijblijvend programmavoorstel

Lokale partners

Nederlandstalige begeleiding

Betrouwbare partner in Lissabon

Voor grote groepen en bedrijven maakt Thuis in Lissabon programma’s op maat. Dat kan gaan om het organiseren en begeleiden van één enkele activiteit of om het organiseren en begeleiden van een geheel weekend.  

Dit is hoe wij werken

 1. Graag ontvangen we een mail van je met daarin de gegevens over de groep, de data dat jullie hier zijn en wat jullie wensen ongeveer zijn. Mocht er een budget zijn, dan is ook dat handig om vooraf te weten.

   

 2. Wij beantwoorden je mail zo snel mogelijk en komen met een passend, vrijblijvend programmavoorstel. Zo kom je er achter wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

   

 3. We finetunen samen de plannen.

   

 4. Je ontvangt van ons de factuur (BTW wordt vrijgesteld voor groepen met EU geregistreerd zakelijk BTW nummer, voor groepen zonder dit BTW nummer geldt 23% BTW).

   

 5. Na betaling gaan wij over tot de organisatie en dragen we zorg voor de uitvoering.

   

 6. Na afloop van het event/weekend/de activiteit koppelen we terug en nemen we eventuele feedback graag mee.

   

 7. Op de dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van Thuis in Lissabon van toepassing.
Wat zijn zoal de mogelijkheden voor groepsactiviteiten?
 • Een boottour incl. lunch en live muziek aan boord
 • Een kookworkshop pastel de natas maken
 • Coasteering langs de rotskust van Sesimbra
 • Luchtballon tours of skydiven 
 • Wijnproeven op de wijngaarden in Arrábida of Sintra
 • Tastings wijn, Portugese tapas of Port in Lissabon
 • Tuktuk-, wandel-, fietstours
 • Vergaderen op inspirerende locaties
 • Meditatie & bezinning in het mooiste park van Lissabon 
Doen jullie ook vrijgezellenfeesten?

Jazeker, kom maar door! 

Helpen jullie ook met de reserveringen voor restaurants?

Jazeker, hiervoor rekenen we organisatiekosten. Bij akkoord stuurt Thuis in Lissabon je verschillende opties voor restaurants, met daarbij de menu’s en de prijzen. Samen kijken we wat het beste past. Thuis in Lissabon maakt de reservering, betaling kan verlopen via Thuis in Lissabon of direct aan het restaurant. 

Kan je ons helpen met teambuilding?

Jazeker. Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen faciliteren wij groepsprocessen op de mooiste locaties. Om elkaar beter te leren kennen, de band te versterken, tot nieuwe inzichten tot komen, communicatie te verbeteren etc. Neem eventjes contact op! 

Ik organiseer een retreat in Portugal, kunnen jullie helpen?

Ja, hartstikke leuk! Zowel organisatorisch als inhoudelijk kan Thuis in Lissabon van betekenis zijn. Neem even contact op en we bespreken de mogelijkheden. 

Wat anderen zeggen

‘Het was een fantastisch weekend en zeker meer dan geslaagd! Mega fijn dat jij erbij was om het weekend te managen. Nogmaals erg bedankt voor de goede zorgen. Jouw aanwezigheid heeft in ieder geval bij mij enorm veel rust bezorgd! De hele planning was fantastisch, we hadden niets willen wisselen voor iets anders dus dat betekend dat het super was.’Marielle van Meel, Van der Horst Wohnen

‘Heel erg bedankt voor je hulp en de begeleiding van dit weekend. We zijn heel tevreden over jouw werkwijzen en hopen in de toekomst nog een keer naar Lissabon te komen met een groep. Nogmaals heel erg bedankt!’Esther en Jessica, Dynamic Travel

We kijken met heel veel plezier terug aan Lissabon. Het waren voor ons topdagen! Het was goed georganiseerd. Dankjewel! – Lennart, STEC groep

‘Zowel business als privé is het echte een aanrader om Stephanie van Thuis in Lissabon in te schakelen om Lissabon op een leuke, spontane en geweldige manier te ontdekken.’Jacqueline, Secretary Plus