Luisterboeken & Slow Travel Tours

 

Welkom Lissabon Lover

Ga je binnenkort op stedentrip naar Lissabon? Of ben je er geweest en waan je je graag nog eens terug? De luisterboeken van Thuis in Lissabon zijn een uitnodiging om je te verbinden met de stad, met haar bewoners, elkaar & met jezelf.  

Lissabon De Veilige Haven

Dit luisterboek staat in het teken van verbinden met Lissabon. Aan de hand van de geschiedenis en een aantal typische Lissabon thema’s neem ik je mee op avontuur door de stad.

Lissabon Voor Foodies

Dit luisterboek staat in het teken van verbinden met elkaar. En hoe kan dat nou beter dan onder het genot van een hapje en een drankje op een heerlijke rooftop of in een typische tasca.

Lissabon Voor Soulsearching

Dit luisterboek staat in het teken van verbinden met jezelf, de basis. Ideaal voor solo travelers of wanneer je een momentje voor jezelf hebt. Inspirerend voor iedereen die op een innerlijke reis is.

Luisterboeken zijn te bestellen vanaf begin

2023

Slow Travel Tours

Dit is niet je gewone stadstour. Ik ben ook niet het standaard soort stadsgids. De highlights slaan we over. Natuurlijk weet ik behoorlijk wat te vertellen over Lissabon en de Portugese cultuur. Ik deel het graag met je. Ik bel gerust ook even dat ene restaurantje om voor jullie te reserveren. En we lopen heus langs mooie gevels, kleurrijke parkjes en gezellige uitzichtpunten. Maar verder doen we het vooral l  a  n  g   z    a    a    m    a    a    n  & ligt de focus op verbinding met elkaar.

Verbinding

‘Hoe ben je hier zo terecht gekomen?’ Het is de meest gestelde vraag tijdens een tour. En ik zal oprecht proberen hem zo spontaan mogelijk te beantwoorden, hihi. Mag ik dan ook iets terug vragen? 

Vertrouwen

Tijdens deze tour mag je je hele zelf meenemen. Met alles erop en eraan. Je volle hoofd, liefdesverdriet of liefdesgeluk en je kinderdromen die ergens in een stoffig hoekje liggen te wachten totdat je ze weer oppakt. We hoeven het er heus niet allemaal over te hebben. Maar het mag er allemaal zijn. Voel je vrij! Ondertussen kan je erop vertrouwen dat ik de weg weet. 

 

Verwondering

Zullen we even gaan zitten? En om ons heen kijken? Gewoon 10 minuten niets zeggen. En maar zien wat er gebeurt. Misschien vind er binnenin of rondom ons heen iets plaats waar we ons over kunnen verwonderen. Je zult zien, als je stil staat gebeurt er nog eens wat! 

Slow Travel Tour

♥ De tour duurt ongeveer 3 uur
♥ De prijs is precies €65 per persoon
♥ Daar krijg je privé gids Stephanie gratis bij
♥ Ze trakteert ook nog op een hapje en drankje
♥ Kans op ontspanning, een lach en een goed gesprek aanwezig

*dat dan weer wel 😉

Een erg leuke rondleiding met veel weetjes over de stad. Het geeft je een goed beeld van de stad, de mogelijkheden en de onderlinge afstanden. Een mooi begin van een bezoek aan deze innemende stad begint dus echt met een rondleiding.

Erik Wardekker, fotograaf

Dank je wel Stephanie voor de heerlijk ontspannen rondleiding. Ik vind het heerlijk om informatie te krijgen over een stad en een land die ik niet uit de boekjes kan halen en deze deelde je met ons. Dank je wel!’ 

Heleen Klop, Utrecht

Ik vond jouw tour een beleving; je neemt iemand mee naar het leven in de stad. De vrouw in werkschort die de was op de bovenverdieping binnenhaalt via een karolletje. De man aan de bar die een koffie neemt en de harmonie van de Portugees die daaruit straalt. Een wandeltour waarbij je aandacht hebt voor je gasten en dat voelt heel fijn! Ik kom zeker nog eens. 

Martine

Neem Contact Op Voor Info En Boekingen

contact@thuisinlissabon.nl