+351 920 134 126 stephanie@thuisinlissabon.nl

wereldstadgidsen

Thuis in Lissabon is onderdeel van Wereldstadgidsen. Een netwerk van zo’n 30-tal Nederlandstalige kwaliteit stadsgidsen, verspreid over de hele wereld.

Krachten bundelen

Als wereldstadgidsen bundelen wij onze kennis en ervaring om uitdagingen binnen de reisbranche uit te gaan. We denken niet alleen na over de inhoud en uitvoering van onze activiteiten en hoe we elkaar kunnen versterken. Ook wordt nagedacht over de toekomst van reizen en hoe wij daar een rol in kunnen spelen.

Alle aangesloten gidsen zijn kleine tot middelgrote zelfstandige ondernemers die persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit hoog in vaandel hebben staan. De meesten van ons werken ook B2B.

Database

Het netwerk dient tevens als database voor bedrijven maar ook voor particulieren om makkelijk contact op te kunnen nemen met een Nederlandstalige kwaliteitsgids in de stad naar keuze.  

  • Voor reisbureau’s en ondernemers in de reisbranche: kijk hier welke stadsgids je kunt benaderen voor het organiseren en/of uitvoeren van een activiteit voor je klant.
  • Voor particuliere reizigers: leer hier de persoon kennen die werkt als Nederlandstalige gids op de locatie van je volgende stedentrip bestemming.

Onderdeel van het netwerk zijn stadsgidsen in de volgende steden: Antwerpen, Athene, Bangkok, Barcelona, Berlijn, Buenos Aires, Córdoba, Dublin, Edinburgh, Granada, Istanbul, Jeruzalem, Krakau, Kuala Lumpur, Lissabon, Madrid, Málaga, Marrakech, Milaan, Monte Video, Napels, New York, Parijs, Praag, Rio de Janeiro, Rome, Thessaloniki en Valencia.

Volg wereldstadgidsen op Facebook.
Volg wereldstadgidsen op Instagram.

Ik, als onderneemster in de reisbranche vanuit Lissabon, ben trots deel uit te maken van dit fijne team. Neem je eens een kijkje op onze website?