1. Bespaar tijd en moeite

Een tour is de beste manier om je stedentrip naar Lissabon te beginnen. Je bespaart jezelf een hoop tijd en moeite om uit te vogelen waar welke wijk om bekend staat, hoe je er komt en wat je het beste wanneer kunt doen. Dat kan ik je namelijk allemaal vertellen. Op het einde van de tour heb je dus, als je wilt, super handige tips meegekregen zodat je de rest van je tijd goed zult besteden.

2. Open en eerlijk

Ik ben heel open en eerlijk over hoe het leven hier is, over de mooie kant maar ook de minder mooie kant (ja, die is er ook). Over mijn persoonlijke leven en over het leven van de Portugezen in het algemeen.

3. Steun de daklozen van Lissabon

Vijf procent van de opbrengst gaat naar de daklozen in Lissabon. Ik vind namelijk dat ik iets terug moet doen voor alles wat deze stad en dit land mij geeft. En de daklozen, die gaan me echt aan het hart. Welke organisatie ik ga ondersteunen maak ik binnenkort bekend.

Dus ja, je kunt je geld uitgeven aan een nieuwe kleding of dure restaurants maar naar mijn mening kan je het beter besteden aan een ervaring. Een ervaring waar je iets van leert, waarmee je tijd bespaard en waarin je Lissabon echt leert kennen. Ik beloof je: na een tour met mij ga je met een super positief gevoel en vol inspiratie een super tijd in Lissabon tegemoet.

Meer weten? Lees het hele verhaal achter Thuis in Lissabon.

Foto credit: Erik Wardekker

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *