Voor grote groepen en bedrijven maakt Thuis in Lissabon programma’s op maat. Dat kan zijn voor bedrijven, teams, businesspartners en reisorganisaties maar ook voor grote vriendengroepen, families of bijvoorbeeld voor schoolgroepen.

Een greep uit de mogelijkheden: 
    • Thuis in Lissabon organiseert een incentive voor een team waarbij een tal van activiteiten ingepast kan worden, bijvoorbeeld: surfen, suppen, hiken, een tuktuk tour, zeilen, een kookworkshop, een wijnproeverij of een wandeltour in combinatie met tastings. 
    • Thuis in Lissabon verzorgt een educatieve stadstour voor de studenten van een studiereis. 
    • Thuis in Lissabon stelt een programma samen voor een groep zakenpartners, waarbij desgewenst ook bijzondere trainingslocaties / vergaderruimtes gereserveerd worden. 
    • Thuis in Lissabon verzorgt een teambuilding activiteit, zoals een escape room of een zeilworkshop.

Dit is wat anderen zeiden:

‘Het was een fantastisch weekend en zeker meer dan geslaagd! Mega fijn dat jij erbij was om het weekend te managen. Nogmaals erg bedankt voor de goede zorgen. Jouw aanwezigheid heeft in ieder geval bij mij enorm veel rust bezorgd! De hele planning was fantastisch, we hadden niets willen wisselen voor iets anders dus dat betekend dat het super was.’ – Marielle van Meel, Van der Horst Wohnen (14 personen)

‘Zowel business als privé is het echte een aanrader om Stephanie van Thuis in Lissabon in te schakelen om Lissabon op een leuke, spontane en geweldige manier te ontdekken.’ – Jacqueline, Secretary Plus (16 personen)

‘Heel erg bedankt voor je hulp en de begeleiding van dit weekend. We zijn heel tevreden over jouw werkwijzen en hopen in de toekomst nog een keer naar Lissabon te komen met een groep. Nogmaals heel erg bedankt!’ – Esther en Jessica, Dynamic Travel (28 personen)

‘We hebben een top weekend gehad. Het fado-restaurant is zeker een aanrader, eten was ook prima. Bedankt voor de leuke rondleiding.’ – Wouter Mannaerts, Corpus Fysiotherapie (10 personen)
Laat ons weten wat je wensen zijn, dan kommen wij zo snel mogelijk met een passend (vrijblijvend) voorstel. 

Mail naar: contact@thuisinlissabon.nl Je kunt je bericht richten aan Stephanie.

.

.

.

Foto: Erik Wardekker