+351 920 134 126 stephanie@thuisinlissabon.nl

maatwerk groepen & bedrijven

Voor grote groepen en bedrijven maakt Thuis in Lissabon programma’s op maat. Dat kan gaan om het organiseren en begeleiden van één enkele activiteit of om het organiseren en begeleiden van een geheel weekend.  

Onze manier van werken voor groepen 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw groep kunnen betekenen? Dit is hoe wij te werk gaan.

 1. Graag ontvangen we een mail van je met daarin de gegevens over de groep (aantal en samenstelling), de datum dat jullie hier zijn wat jullie wensen ongeveer zijn. Mocht er een budget zijn, dan is ook dat handig om vooraf te weten.
 2. Wij beantwoorden je mail zo snel mogelijk en komen met een passend, vrijblijvend voorstel. Zo kom je er achter wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 3. We finetunen de plannen.
 4. Je ontvangt van ons de factuur (BTW wordt vrijgesteld voor groepen met EU geregistreerd zakelijk BTW nummer, voor groepen zonder dit BTW nummer geldt 23% BTW).
 5. Na betaling gaan wij over tot de organisatie en dragen we zorg voor de uitvoering.
 6. Na afloop van het event/weekend/de activiteit koppelen we terug en nemen we eventuele feedback graag mee.
 7. Op de dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van Thuis in Lissabon van toepassing.
Een greep uit de mogelijkheden: 
 • Thuis in Lissabon organiseert een incentive voor een team waarbij een tal van activiteiten ingepast kan worden. Denk daarbij aan een tour door de stad per tuktuk, sitway, fiets of gocar. Ook kan de culinaire kant van de stad ontdekt worden door middel van een kookworkshop, een wijn- of portproeverij, een petisca (Portugees voor tapa) wandeltour met traditionele hapjes en drankjes. 
 • Thuis in Lissabon stelt een programma samen voor een groep zakenpartners, waarbij desgewenst ook trainingslocaties / vergaderruimtes gereserveerd worden. Van een vergadering op een zeilschip tot een rooftop of omgebouwde bus, er zijn tal van mogelijkheden in verschillende prijsklassen. 
 • Thuis in Lissabon verzorgt een educatieve stadstour voor de studenten van een studiereis. 
 • Thuis in Lissabon verzorgt een exclusieve boottocht over de rivier de Taag, inclusief muziek, eten & drinken. Zowel voor kleine, middelgrote als voor grote groepen zeer geschikt.
 • Thuis in Lissabon stippelt een wandelroute op maat uit voor jouw groep, zo mogelijk started bij het hotel. Als de groep erg groot is kan de groep worden opgedeeld in kleinere groepen, elk met een eigen gids. Een leuke manier om op een persoonlijke manier meer over de stad te weten te komen. Er kunnen highlights aangedaan worden maar ook juist de minder toeristische plekken.
 • Met z’n allen opgehaald worden bij het hotel door tuktuks en lekker op weg naar de haven voor een uitgebreide lunch en een boottocht over de rivier de Taag. Onderweg stoppen we natuurlijk even bij het hoogste uitzicht punt van de stad en vertelt de gids wat er vanaf hier allemaal te zien is.
 • Actief de natuur in: duiken, surfen, hiken, coasteering, kanoën, survivallen, rots klimmen en een ballonvaart behoren tot de mogelijkheden. De groep wordt opgehaald bij het hotel en aan het einde van de dag weer terug gebracht naar het hotel.

Touroperators, incentive bureau’s en reisorganisaties

Wij werken geregeld samen met touroperators, reisorganisaties en incentive bureau’s uit Nederland. Zij schakelen Thuis in Lissabon in als lokale partner. 

Een greep uit de reacties van anderen:

‘Het was een fantastisch weekend en zeker meer dan geslaagd! Mega fijn dat jij erbij was om het weekend te managen. Nogmaals erg bedankt voor de goede zorgen. Jouw aanwezigheid heeft in ieder geval bij mij enorm veel rust bezorgd! De hele planning was fantastisch, we hadden niets willen wisselen voor iets anders dus dat betekend dat het super was.’ – Marielle van Meel, Van der Horst Wohnen

‘Zowel business als privé is het echte een aanrader om Stephanie van Thuis in Lissabon in te schakelen om Lissabon op een leuke, spontane en geweldige manier te ontdekken.’ – Jacqueline, Secretary Plus

‘Heel erg bedankt voor je hulp en de begeleiding van dit weekend. We zijn heel tevreden over jouw werkwijzen en hopen in de toekomst nog een keer naar Lissabon te komen met een groep. Nogmaals heel erg bedankt!’ – Esther en Jessica, Dynamic Travel

‘Bedankt voor het regelen van deze geweldige stedentrip.’

‘We hebben een top weekend gehad. Het fado-restaurant is zeker een aanrader, eten was ook prima. Bedankt voor de leuke rondleiding.’ – Wouter Mannaerts, Corpus Fysiotherapie

Laat ons weten wat je wensen zijn, dan kommen wij zo snel mogelijk met een passend (vrijblijvend) voorstel. 

Mail naar: contact@thuisinlissabon.nl
Je kunt je bericht richten aan Stephanie.