Selecteer een pagina

Hi, ik ben Stephanie

Ik houd van koffie in de ochtend en strandwandelingen in de herfst. Moeder van twee jongens. Onderneemster. Schrijfster, spreekster & bezielster van Thuis in Lissabon.

Ik geloof in een wereld waarin we onszelf en elkaar steeds beter leren begrijpen.

Waar ruimte is voor verschillen. Waar tijd is voor wat er écht toe doet. En waar iedereen een even belangrijk onderdeel van is.   

Ik ben een praktisch mens. Altijd opzoek naar eenvoud. Ik houd van simpel en mijn kracht ligt in mijn kwetsbaarheid én moed. Vanuit mijn zijnskracht help ik anderen op het innerlijke pad naar de essentie.

Van Heimwee Naar Thuiskomen

Mensen vragen mij vaak:

♥ Hoe komt het dat je altijd zo’n rust uitstraalt?
♥ Hoe doe jij dat toch allemaal in je eentje?
♥ Wegen de problemen van de wereld niet zwaar op je schouders?

Het eerlijke antwoord is: er is geen geheim. In de basis is het namelijk echt heel simpel. Ik ben verbonden met mijn kern. Mijn onveranderlijke centrum. Mijn thuis. Heus niet altijd. Maar wel genoeg van de tijd. Punt. 

Hoe Ik Dat Heb Gedaan?

Ik heb opgelet. Bij de grootste leermeester ooit: het leven zelf. Ik ontdekte een manier om mijn angsten en uitdagingen te transformeren. Het bracht me vrede, vrijheid en verwondering. Het vroeg bereidheid, leiderschap en moed. Heel veel moed. En nog steeds ben ik op dat pad. Telkens weer een laagje dieper. Zodat ik verder kan blijven gaan. Dieper, verder, dieper, verder. 

Mijn Werk

Mijn werk gaat over het helpen helen van heimwee. De diepe wond van je afgescheiden voelen. Eenzaamheid. Niet weten wie je bent. 

Ik begeleid mensen op paden die ik zelf belopen heb.

Je kunt mij boeken als spreekster op jouw event, waarbij het onderwerp linkt aan thuiskomen, moed, trouw blijven aan jezelf & het pad naar binnen. Ook host ik sessies waarbij ik, middels een simpele gestructureerde methode, mensen verbinding laat ervaren.

Ik ben bezig met mijn eerste boek. Werktitel: IK BEN THUIS.

Hier is een link naar mijn Engelstalige website.

Tot ziens,

Stephanie