Tours voor groepen

Tours voor groepen

Tour in Lissabon voor een groep

Groepen vragen vaak om speciale begeleiding en een speciaal aanbod.

Een wandeltour in Lissabon kan bijvoorbeeld beginnen voor de deur van jullie hotel. En eindigen bij het restaurant waar jullie willen lunchen (waarvoor ik je trouwens wel aanraad om op tijd te reserveren).

Het is ook mogelijk een wandeltour te doen, aangepast aan een groep waar (kleine) kinderen bij zijn, mensen die moeilijk ter been zijn of mensen die in een rolstoel zitten.

Kennis maken met Lissabon

Juist voor groepen is een wandeltour door Lissabon prima geschikt omdat iedereen op dezelfde manier kennis maakt met de stad en hoe deze in elkaar steekt. Je voorkomt dat mensen verdwaald rond lopen en niet weten waar ze eigenlijk naar toe moeten.

Informatief en gezellig

Tijdens een wandeltour zijn er verschillende punten waarop we even stoppen zodat ik iets kan vertellen: over de geschiedenis van Lissabon, de cultuur en het dagelijkse leven. We komen natuurlijk langs een aantal iconische gebouwen, pleinen, kerken en prachtige uitkijkpunten.

Verder probeer ik altijd straten en steegjes te pakken, waar we zo min mogelijk last hebben van het drukke verkeer. Zo kunnen we goed de cultuur opsnuiven, rustig een (groeps) foto maken en gezellig kletsen.

Koffiepauze

Onmisbaar tijdens een wandeltour door het authentieke Lissabon is een kopje koffie met een pastel de nata. Dat is een typisch Portugees vanille room taartje. Ik trakteer!

Naast een wandeltour zijn er tal van andere groepsactiviteiten mogelijk:

– Zeilboot tour
– Escape room activiteit
– Hiking tocht door de natuur
– Tuktuk tour
– Een wijnproeverij
– Een fietstocht
– Pastel de nata workshop
– De omgeving van Lissabon verkennen in een privé mini-van
– Surf workshop

Wandeltour boeken?

Of één van de andere activiteiten? Misschien wil je een combinatie maken van verschillende activiteiten? Zou je graag advies willen over welke restaurants geschikt zijn om groepen te ontvangen? Of zou het handig zijn als ik jullie vakantie (deels) organiseer en/of begeleid?

Laat mij weten wat je wensen zijn. Dan kom ik zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel op maat.

stephanie@thuisinlissabon.nl

Wist je trouwens dat je met een boeking bij Thuis in Lissabon de daklozen in Lissabon ondersteunt?!