voor bedrijven

voor bedrijven

Lissabon is dé perfecte stad om samen met je collega’s te genieten van een welverdiende break. Qua budget kan je het heel betaalbaar houden of zo gek maken als je wilt. Je hebt grote kans op mooi weer het gehele jaar door, je bent hier binnen drie uurtjes vliegen én er zijn tal van (buiten) activiteiten mogelijk. Een flinke dosis nieuwe goede energie gegarandeerd!

Een greep uit de mogelijkheden van groepsactiviteiten voor jouw team:

  • Een stadswandeling
  • Een fietstour
  • Tuktuk tour
  • Zeiltocht
  • Wijnproeverij
  • Dagtrips buiten Lissabon met een luxe privé mini-van of bus, bijvoorbeeld naar het strand (surfen) of naar de bergen (hiken).

Wat anderen zeggen

Stephanie heeft ons volledig ontzorgd tijdens dit weekend.  – Jacqueline, Secretary Plus (14 personen)

Het programma en de ideeën werden goed aangepast aan de groep. Het A4-tje met de tijden en een korte uitleg werd ook erg op prijs gesteld. – Wendy, TechMatch (22 personen)

Meer ervaringen van anderen.

Teambuilding in Lissabon

Wil je hier van de gelegenheid gebruik maken om jouw team te versterken en elkaar beter te leren kennen? Dat kan! Wat dacht je bijvoorbeeld van een teambuilding activiteit zoals een escape room? Of met zijn allen leren surfen op een van de prachtige stranden rondom Lissabon?

Bedrijfsactiviteiten in Lissabon

Ook kan er op speciale plekken vergaderd of gebrainstormd worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van sparren met je collega’s tijdens een tocht over de Taag op een luxe catamaran? Een mooie vergaderruimte of trainingslocatie huren kan natuurlijk ook.

Graag zet ik mijn betrouwbare connecties in om samen met jou een top bedrijfsweekend in Lissabon te organiseren.

Laat mij weten wat je wensen zijn, dan kom ik zo snel mogelijk met een passend (geheel vrijblijvend) voorstel.

stephanie@thuisinlissabon.nl
00351 920 134 126

Foto: Daphne van Leuken