retreats

retreats

Retreat in Lissabon, of omstreken

Lissabon en omgeving zijn een uitstekend decor voor jouw bijzondere retreat. Of het nou gaat om een yoga retreat, een fotografie groepsreis of een business retreat: voor elke behoefte is een geschikte accommodatie te vinden. Met daarbij tal van mogelijkheden aan activiteiten.

Lissabon heeft namelijk écht het beste van álles:

  • Lissabon heeft de creativiteit, ‘sparkle’ en de rijke geschiedenis van de stad.

Lissabon wordt ook wel stad van de zeven heuvels genoemd. Daardoor zijn er tal van uitzichtpunten en doorkijkjes waar je vaak zicht hebt op de rivier de Taag. Super mooi. Super inspirerend. Verder is het soms net alsof je hier in een open lucht museum loopt. Zo veel pleinen, statige gebouwen, standbeelden, imposante kerken. Genoeg geschiedenis en cultuur om op te snuiven.

En dan zijn er nog de creatieve hotspots zoals bij Lisbon Underground. Hier hebben ze oude schoolbussen boven op elkaar gestapeld, flex werkplekken gecreëerd voor ondernemers, en er is een café; een bijzondere plek voor een inspirerende workshop misschien?

  • Lissabon heeft de rust en ruimte van de omliggende stranden.

Waar kan je nou beter je hoofd leeg maken en lekker uitwaaien dan aan het strand? Er zijn brede zandstranden, zoals die bij Meco, Fonte da Telha en Costa da Caparica. Surfen en een natuurlijk modder masker nemen (ja je leest het goed :)) behoren hier tot de mogelijkheden.

Maar ook kleine bescholen baaien bij Sintra, Sesimbra en Setúbal. Wist je trouwens dat je in de baai bij Setúbal zelfs met een bootje dolfijnen kunt spotten?

Zou dit jouw retreat extra waarde geven?

  • Lissabon heeft de sprookjesachtige sferen van de bossen en bergen.

De bossen en bergen lenen zich uitstekend voor momenten van reflectie. Alleen of met de groep kan er gehiked en gewandeld worden. Ook een mountainbike tocht is mogelijk. Of yoga sessies natuurlijk. En wat dacht je van een picknick of barbecue in de buitenlucht?

Mail mij met jouw specifieke wensen en vragen. Dan kom ik graag met een vrijblijvend passend voorstel.

stephanie@thuisinlissabon.nl

Wist je trouwens dat een deel van de opbrengst van Thuis in Lissabon naar de daklozen in Lissabon gaat?